Απίστευτος πιτσιρικάς! Στα άδυτα της OPAP ARENA με εντολή Ηλιόπουλου (Vid)


Απίστευτος πιτσιρικάς! Στα άδυτα της OPAP ARENA με εντολή Ηλιόπουλου (Vid)


Διαφ.

Στα άδυτα της OPAP ARENA μπήκε ένας πιτσιρικάς ΑΕΚτζής, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητά του και φυσικά τα κατέγραψε όλα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ζάχαρη, του οποίου το βίντεο αναδημοσίευσε η ΑΕΚ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο «να αναδείξει τη δύναμη της ψυχής και του πνεύματος αυτού του υπέροχου παιδιού», όπως αναφέρει η Ένωση σε σχετική ανάρτηση.

Ο Γιώργης, είναι ένας μικρός σε ηλικία, αλλά μεγάλος φίλος της ΑΕΚ και πριν από δύο εβδομάδες μας είχε ζητήσει να επισκεφτεί την «Οpap Arena».

Όταν το έμαθε ο Ηλιόπουλος έδωσε εντολή να τρέξουν άμεσα οι διαδικασίες, προκειμένου ο μικρός Γιώργης να ζήσει από κοντά το όνειρο της εισόδου του στους εσωτερικούς χώρους του ΝΑΟΥ μας.

Συνοδευόμενος λοιπόν από τους γονείς του, ήρθε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεναγήθηκε σε όλο το γήπεδο και δημιούργησε ένα βίντεο από την επίσκεψή του, το οποίο και ανέβασε στο youtube.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του, στην ομάδα και στον κ. Ηλιόπουλο, ο Γιώργης και η οικογένεια του εξέφρασαν γραπτώς την επιθυμία τους να μοιραστούν αυτό το βίντεο με όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

  Euroleague: Για την 3η διαδοχική νίκη στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: