Κίνηση-ματ από Μπαρτζώκα – Ο… έτοιμος να φύγει, έγινε MVP του Ολυμπιακού!


Κίνηση-ματ από Μπαρτζώκα – Ο… έτοιμος να φύγει, έγινε MVP του Ολυμπιακού!


Διαφ.

Σε καλή φόρμα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, καθώς το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνει ότι έχει δέσει περισσότερο και έχει κάνει τους αντιπάλους της να παραμιλούν.

Οι Πειραιώτες παίρνουν παραμάζωμα τους αντιπάλους τους, ο Σάσα Βεζένκοφ δείχνει σε άριστη κατάσταση και ήδη από τώρα μπαίνει στην κούρσα των φαβορί για να αναδειχθεί MVP, ενώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι “ψήλωσαν” στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων οι Φουρνιέ και ΜακΚίσικ.

Κι αν για τον Γάλλο άσο ήταν ζητούμενο να βρεθεί σε καλύτερη φόρμα, από τη στιγμή που παίζει διαρκώς, για τον Σακίλ μόνο δεδομένη δεν ήταν η παρουσία του στην πεντάδα των Πειραιωτών. Γιατί είναι 34 ετών και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ήταν αρνητικός το περασμένο καλοκαίρι να ερχόταν ένας νεότερος ο παίκτης στη θέση του.

  Σπανούλης για κορυφαία ομάδα της Euroleague - Εξελίξεις λόγω… Παναθηναϊκού!

Ο Αμερικανός άσος είναι αρκετά χρόνια στο Λιμάνι, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά το γεγονός ότι είναι 34 ετών ήταν κάτι που είχε κάνει τον Μπαρτζώκα να βλέπει με άλλο μάτι την περίπτωσή του.

Μάλιστα, από τη στιγμή που είχε προκύψει ενδιαφέρον από τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μονακό για εκείνον, οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει ότι δεν θα του έφραζαν τον δρόμο. Αλλά το ενδιαφέρον δεν είχε μετουσιωθεί ποτέ σε πρόταση, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να συνεχίσει στο Λιμάνι ως μια λύση που θα έδινε βάθος. Γιατί στην πρώτη πεντάδα αλλά και στο βασικό ροτέισον, υπήρχαν (και υπάρχουν ακόμα!) πολλές λύσεις στα χέρια τού Γιώργου Μπαρτζώκα.

“Είμαστε πολλά χρόνια με τον Μπαρτζώκα, καταλαβαινόμαστε”, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Σακίλ μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμάνι, που έκλεισε με 22 πόντους και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ την αναμέτρηση, και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που ο πεπειραμένος τεχνικός του δίνει χρόνο στην ομάδα. Κόντρα ίσως και στην κοινή λογική, που θα ήθελε να επιλέγει άλλον από το πλήθος λύσεων που έχει στα χέρια του.

  "Λάθος να συγκρίνουμε ΠΑΟ-Ολυμπιακό- Ο Μπαρτζώκας πρέπει να αφήνει πάγκο.."

Ο ΜακΚίσκ έχει πάρει πόντους, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δικαίως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα στην ομάδα. Ο ρυθμός που λείπει από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπαρτζώκας και κατά τα άλλα η ομάδα του δείχνει έτοιμη για να πατήσει το πόδι στο γκάζι…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: