“Δεν είναι κουτός ο Αταμάν, μην απαξιώνουμε Σλούκα – Τι έφερε τον μπετατζή”


“Δεν είναι κουτός ο Αταμάν, μην απαξιώνουμε Σλούκα – Τι έφερε τον μπετατζή”


Διαφ.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αν και η ομάδα του Αταμάν θα μπορούσε, στο τέλος, να είχε κερδίσει τόσο το παιχνίδι με αντιπάλους τους Ισπανούς όσο και στη Γαλλία απέναντι στην Παρί.

Οι Πράσινοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τον ρυθμό τους ως ομάδα, αν και εμφανώς το ρόστερ έχει σούπερ λύσεις σε όλες τις θέσεις και, δικαίως, είναι ένα από τα φαβορί φέτος για να κατακτήσει την κούπα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανδρέα Παπαντωνίου, παλαίμαχο άσο των Πράσινων και γνωστό μπασκετάνθρωπο, προκειμένου να σχολιάσει τα παιχνίδια αλλά και όσα λέγονται και ακούγονται για την ομάδα του Αταμάν – Δηλαδή το σύνολο που πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

“Μην κάνουμε τους έξυπνους με τον Παναθηναϊκό – Ναν και Σλούκας δεν γίνεται να μην παίξουν καλά – Δεν είναι κουτός ο Αταμάν”

“Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστή ομάδα, ξέραμε τι να περιμενουμε. Η Παρί από την άλλη είναι ιδιαίτερη ομάδα, ταχύτατη, με ευστοχία”, ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος για τις δύο κολλητές ήττες των Πράσινων στην Ευρωλίγκα και στη συνεχεια συμπλήρωσε για τον προβληματισμό που υπάρχει για την παρουσία τού Τριφυλλιού στο πρώτο διάστημα της περιόδου:

“Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες και χρειάζεται χρόνος. Να μην βιαστούμε να κρίνουμε, να φτιαχτεί η ομάδα όπως χρειάζεται πρώτα. Ο Ναν, ο Σλούκας, όλοι αυτοί οι παίκτες δεν γίνεται να μην παίξουν καλά. Υπάρχει μεγάλο οπλοστάσιο. Έχω υπομονή, περιμένω να ρολάρει η ομάδα”.

  Κάτι τρέχει ξανά με Βαγιαννίδη και Παναθηναϊκό - Νέα εξέλιξη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Οπότε, προφανώς, για να βελτιωθεί η ομάδα πρεπει να υπάρξει πίστωση χρόνου.

“Δεν θέλω να βιαστούμε, να μην κάνουμε τους έξυπνους. Υπομονετικοί να είμαστε, μην κρίνουμε και απαξιώνουμε παίκτες που κουβαλούν μεγάλη καριέρα. Ο Αταμάν έχει την εμπιστοσύνη όλων, να είμαστε υπομονετικοί και σοβαροί”.

Ειδικά ο Τούρκος προπονητής έχει τρεις Ευρωλίγκες, ένα Γιούροκαπ, ένα Κύπελλο Σαπόρτα και ένα EuroChallenge.

“Δεν είναι κουτός ο Αταμάν, ξέρει τι κάνει. Κάποτε που ήμουν στο Μαρούσι, ο Γιαννάκης είχε φέρει τον Χόμαν που ήταν 2,08 μ., ένα θηριάκι. Όλοι έλεγαν όμως τι τον έφερε τον μπετατζή, αν και ο Χόμαν έβαζε τους πόντους του. Την ερχόμενη σεζόν έφυγε για την Ιταλία με πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Είναι δυνατόν Ένας προπονητής, και μάλιστα στο επίπεδο του Αταμάν, να μην ξέρει τι κάνει;”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: