Στους δημοσιογράφους τα έριξε ο Τεν Χαγκ – “Ιστορίες και παραμύθια”


Στους δημοσιογράφους τα έριξε ο Τεν Χαγκ – “Ιστορίες και παραμύθια”


Διαφ.

Τη γλίτωσε την απόλυση ο Έρικ Τεν Χαγκ και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει λόγο για παραμύθια και ψέματα.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Μπρέντφορντ ο Ολλανδός προπονητής είπε σχετικά: «Όχι, ο θόρυβος προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ, από κάποιους από εσάς, όχι από όλους, που δημιουργούν ιστορίες και παραμύθια, φέρνοντας ψέματα, επειδή ξέρω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα μέσα σε αυτόν τον σύλλογο.

Το είπα πριν από τη διακοπή, αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι μάλλον δεν με πίστεψαν. Μέσα στον σύλλογο επικρατεί ηρεμία και ησυχία. Επιμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι θα έχει επιτυχία».

Ο Έρικ Τεν Χαγκ
ΙnTime/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πάντως, ο Τεν Χαγκ παραδέχθηκε ότι η 14η θέση στην οποία βρίσκονται οι «κόκκινοι διάβολοι» στην κατάταξη της Premier League δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

  Νέο "χτύπημα" ΠΑΟΚ! Φέρνει ταλεντάρα από το εξωτερικό

«Πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο ποδόσφαιρο, μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίζεις προκλήσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε, όπως κάναμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Βλέπω τα καλά πράγματα, τα καλά μοτίβα και τα καλά στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη δεν λέει ψέματα και το σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι αρκετά καλό», ανέφερε ο κόουτς των κυπελλούχων Αγγλίας.

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ
AP/Dave Thompson


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: