Βλέπει ΑΕΚ και… αφηνιάζει! Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που κάνει τη διαφορά


Βλέπει ΑΕΚ και… αφηνιάζει! Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που κάνει τη διαφορά


Διαφ.

ΠΑΟΚ: Είναι εντυπωσιακή η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Μαντί Καμαρά απέναντι στην ΑΕΚ. Ο 27χρονος μέσος του Δικεφάλου από την θητεία του στον Ολυμπιακό έκανε εξαιρετικά ματς απέναντι στην Ένωση, αλλά δεν έχει μείνει μόνο σε καλές εμφανίσεις.

Ο Μαντί Καμαρά
Intime

Ο Μαντί Καμαρά όχι μόνο έκανε καλές εμφανίσεις κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» αλλά έχει σκοράρει κιόλας. Μάλιστα, ο 26χρονος μέσος από τα 18 γκολ που έχει πετύχει συνολικά στο πρωτάθλημα της Super League (16 με τον Ολυμπιακό, 2 με τον ΠΑΟΚ), τα πέντε από αυτά είναι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτά τα πέντε γκολ που έχει πετυχει ο Αφρικανός χαφ απέναντι στην ΑΕΚ την κάνει να ειναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εναντίον της σε όλη του την καριέρα!

Επίσης σε αυτά τα 16 ματς που έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ο Καμαρά έχει χάσει μόλις το ένα (!) και αυτό την περσινή σεζόν με σκορ 2-1 όταν η Ένωση πέρασε από το «Καραϊσκάκης» και ο Αφρικανός μέσος είχε παίξει 83 λεπτά. Μένει να δούμε αν την Κυριακή θα συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει, αν και εφόσον επιλεγεί στην ενδεκάδα από τον Λουτσέσκου.

  Sold out το ντέρμπι με ΠΑΟ! Τι ισχύει με τα εισιτήρια για Μπάρτσα, Ρεάλ

Πηγή: sfina.gr

Ο Μαντί Καμαρά
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: