Η μεταγραφή που αλλάζει τώρα τα δεδομένα στη Euroleague – Σπουδαίος NBAer!


Η μεταγραφή που αλλάζει τώρα τα δεδομένα στη Euroleague – Σπουδαίος NBAer!


Διαφ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι στο 2-2 στην Ευρωλίγκα, αλλά κανείς τους δεν ανησυχεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και αμφότεροι γνωρίζουν ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος και πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αλλωστε καμία ομάδα του υψηλότερου επιπέδου δεν είναι ακόμη έτοιμη στο μεγαλύτερό της ποσοστό.

Η Φενέρ χάνει παιχνίδια, όπως και η Εφές, η Μπαρτσελόνα επίσης κάνει τα…νερά της, ενώ η Ρεάλ συνήλθε με τη νίκη, που έκανε επί του Παναθηναϊκού. Πιο πριν πήγαινε από ήττα σε ήττα και τα νεύρα ήταν τεντωμένα στις τάξεις της.

Πάντως, τόσο η Φενέρ, όσο και η Ρεάλ αναμένεται να ανέβουν πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Ο λόγος είναι ότι η Φενέρ πήρε έναν σπουδαίο πλέι-μέικερ από το ΝΒΑ, τον Σκάιλαρ Μέις, που αναμένεται να την ανεβάσει δύο επίπεδα. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν τραυματίστηκε σοβαρά και οι Τούρκοι κινήθηκαν άμεσα παίρνοντας τον πρώην παίκτη των Λέικερς, που αναμένεται να ντεμπουτάρει μάλιστα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ από την άλλη επίσης έχει βγει στην αγορά καθώς δεν έχει καλύψει ακόμη το κενό του Γκέρσον Γιαμπουσέλε. Ο Γάλλος έφυγε σχεδόν την τελευταία ώρα από την Μαδρίτη. Η Ρεάλ υπολόγιζε πολύ πάνω του, αλλά ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ αξιοποίησε τους σπουδαίους Ολυμπιακούς αγώνες, που έκανε, και επέστρεψε στο ΝΒΑ.

Από εκεί ψάχνουν παίκτη οι Μαδριλένοι και δεν θα αργήσουν να τον βρουν καθώς πλέον είναι πολλές οι επιλογές. Και είναι πολλές καθώς το ΝΒΑ ξεκινάει και οι 30 ομάδες έκαναν τα «κοψίματά» τους.

  Κώτσιρας: "Παίζουμε για τον Τζόρτζ! Στην ψυχή και στο μυαλό μας είναι εδώ"

Ηδη αναφέρθηκε το όνομα του σπουδαίου Λόνι Ουόκερ για την Ρεάλ, αλλά υπάρχουν κι άλλες σπέσιαλ περιπτώσεις, που μπορεί να την απασχολήσουν. Οπως ο πρώην των Νικς, Κέβιν Νοξ, ο Νασίρ Λιτλ, που «κόπηκε» από τους Χιτ, ο Τσούμα Οκέκε και άλλοι πολλοί.

Το μενού πλέον έχει παίκτες για όλα τα γούστα και η Ρεάλ είναι σίγουρο ότι θα πάρει κάποιον πολύ καλό φόργουορντ.

Οπως και άλλες ομάδες θα ενισχυθούν. Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει «4-5άρι», η Βίρτους Μπολόνια επίσης είναι στην αγορά και γενικώς υπάρχουν ανάγκες αλλά και πάρα πολλά χρήματα, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες της Ευρώπης, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Για να φτάσεις στη κορυφή, χρειάζονται κι άλλα πολλά πράγματα κάτι, που ξέρουν πάρα πολύ καλά οι «αιώνιοι».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: