“Καίνε” Λουτσέσκου, Αστυνομία και παρατηρητής – Αυτό έγινε με Λαμέλα!


“Καίνε” Λουτσέσκου, Αστυνομία και παρατηρητής – Αυτό έγινε με Λαμέλα!


Διαφ.

Η έκθεση της Αστυνομίας για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιαλδέλφεια καταγράφει στο σύνολό τους όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο προπονητής και ο φροντιστής του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Καταγράφεται επίσης πως ο Ρουμάνος προπονητής έφτυσε τον Ερικ Λαμέλα επειδή του πέταξε… χανζαπλάστ! 

Η Αστυνομία έχει καταγράψει επίσης πως ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, Αστυνομικοί προχώρησαν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων και δέχθηκαν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401!

Όπως τονίζεται από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, ο παρατηρητής του αγώνα γράφει από την πλευρά του, ότι ο Λουτσέσκου «εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα».

Αυτό ήταν που προκάλεσε και την έντονη λογομαχία με τον Ντάνιελ Βέγκα, που κλήθηκε σε απολογία από την Λίγκα, όπως και ο Έρικ Λαμέλα. Ο παρατηρητής έγραψε και εκείνος από τη μεριά του ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έφτυσε τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ.

  Κάνει πλάκα ο Καρυπίδης - 1ος στη βαθμολογία ο Άρη - Νέο "δώρο" σε οπαδούς

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: