Τρέλα σε Ρεάλ-Μπάρτσα να “κλέψουν” Χουάντσο – Γιατί δεν υπογράφει τώρα!


Τρέλα σε Ρεάλ-Μπάρτσα να “κλέψουν” Χουάντσο – Γιατί δεν υπογράφει τώρα!


Διαφ.

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει κάποια άσχημα παιχνίδια φέτος, όπως το χθεσινό με την ΑΕΚ. Εκεί, όπου είχε 3 πόντους με 1/5 σουτ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής. Ολοι, όμως, οι παίκτες έχουν τα κακά τους φεγγάρια. Όπως και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν βλεπόταν στα τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παρί και Ρεάλ. Τρία παιχνίδια, από όπου τα δύο τα έχασε η ομάδα του.

Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν ακόμη και σε παικταράδες, το ζητούμενο είναι στα κρίσιμα παιχνίδια πως θα εμφανιστούν.

Αυτός, πάντως, που έχει ξεκινήσει πολύ καλά είναι ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ. Κάνει, δηλαδή, το αντίθετο ξεκίνημα από αυτό, που είχε κάνει πέρυσι. Μεταξύ άλλων έχει 71.4% στο τρίποντο στην Ευρωλίγκα. Κάτι τρομερό. 

Πέρυσι, όμως, είχε δικαιολογίες. Προερχόταν από το ΝΒΑ, όπου το μπάσκετ παίζεται αλλιώς και συν τοις άλλοις έπρεπε να πάρει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε σχέση με αυτόν, που είχε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από την μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή και όντως έτσι έγιναν τα πράγματα αφού ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός στην τελική ευθεία της σεζόν. Κάτι, που στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι θα γίνει και φέτος με τους επίσης προερχόμενους από το ΝΒΑ, Οσμαν και Γιούρτσεβεν.

Επανερχόμενοι στον Χουάντσο, ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ δείχνει πλέον το πραγματικό του πρόσωπο, εκείνο, που είχε δείξει και στο Ευρωμπάσκετ του 2022, όταν και είχε οδηγήσει την εθνική Ισπανίας στο χρυσό παρέα με τον Λορένζο Μπράουν.

  Έκρηξη στο γκολ του Πιερό! Τι αποκαλύπτει κρυφή κάμερα πίσω απ'το τέρμα

Πέρυσι όσο δεν έπαιζε καλά ο Ισπανός, πολλοί αναφερόντουσαν στα πολλά χρήματα, που παίρνει. Φέτος δεν συζητιέται αυτό γιατί παίζει πολύ καλά. Και όλοι ασχολούνται μόνο με αυτό, μόνο με το παρκέ δηλαδή. 

Το θέμα, όμως, είναι ότι το συμβόλαιο του Χερνανγκόμεθ λήγει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Και είναι σίγουρο ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τον θέλουν σαν τρελοί. Όχι μόνο για την αξία του, αλλά και επειδή είναι Ισπανός. Και η Μπάρτσα και η Ρεάλ έχουν θέμα με τους εγχώριους παίκτες, ειδικά τώρα, που σταματήσαν οι γερόλυκοι, όπως ο Ρούντι και ο Ροντρίγκεθ.

Στην περίπτωση του Χουάντσο αλλά όχι μόνο σε αυτή ο Παναθηναϊκός έχει και θα έχει τον πρώτο λόγο. Μόνο, που δεν θα αποφασίσει από τώρα τι θα κάνει. Θα περιμένει να περάσει ο καιρός και έπειτα θα προχωρήσει ή δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι και πάλι πλέον μαγαζί-γωνία και αυτοί βάζουν τους κανόνες. Οποιος θέλει να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, πρέπει να πάει με την κατεύθυνση του Παναθηναϊκού, γιατί και εδώ ισχύει το ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, που βγάζουν πορτοκάλια». Ο Παναθηναϊκός είναι πανίσχυρος, δεν είναι απόλυτος, αλλά αυτός είναι που θέτει τους όρους του παιχνιδιού.

  Βλέπει Γερμανούς και... τρελαίνεται ο Κουρτουά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: