Αλλάζει όλη την επίθεση ο ΠΑΟ – Αναβάθμιση με Κορέα, θέλει και δεύτερο φορ


Αλλάζει όλη την επίθεση ο ΠΑΟ – Αναβάθμιση με Κορέα, θέλει και δεύτερο φορ


Διαφ.

Στον αστερισμό τού Χοακίν Κορέα βρίσκεται ξανά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι που ο διεθνής Αργεντινός άσος είχε απασχολήσει τους Πράσινους αλλά και την ΑΕΚ – Τους Κιτρινόμαυρους σαφώς περισσότερο καθώς το όνομά του για μεγάλο διάστημα είχε κεντρικό ρόλο στο ρεπορτάζ της Ένωσης.

Στα 30 του χρόνια έχει market value στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο που κατρακυλήσει στα 3 εκατ. ευρώ, αν και μόλις το καλοκαίρι ήταν στα 6 και παλαιότερα είχε αγγίξει σχεδόν τα 40, ενώ έχει συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ιταλική ομάδα τον είχε παραχωρήσει δανεικό στη Μαρσέιγ, ενώ και το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον παραχωρήσει.

Παρόλα αυτά συνέχισε στο ιταλικό κλαμπ και η αλήθεια είναι ότι ο Ιντσάγκι του δίνει χρόνο συμμετοχής – Προφανώς όχι κάποιον κεντρικό ρόλο, αλλά παίζει ως αλλαγή. Ενδεικτικό του ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο και φυσικά θα μπορούσε στην Ελλάδα να κάνει τη διαφορά.

Η σύνδεσή του με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, που στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ψάξει για σέντερ φορ, γεννά ερωτηματικά από την άποψη ότι οι Πράσινοι ψάχνουν για φουνταριστό και ο Κορέα δεν είναι τέτοιος – Μπορεί να παίξει και την κορυφή, αλλά η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό ή στο αριστερό άκρο της επίθεσης και για αυτό υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πλέον, το Τριφύλλι να φέρει και δεύτερο επιθετικό, που θα είναι ο αντι-Ιωαννίδης, όπως διαβάσατε στο Sportdog.gr.

  “Πράσινος” περίπατος με σούπερ Μπράουν πριν από Φενέρ και Ολυμπιακό (Vid)

“Παίζει πίσω από τον φορ – Από τον πάγκο στην Ίντερ – Αναβάθμιση σε σχέση στο ρόστερ”

Σε περίπτωση που υπάρξει επαφή για την παραχώρησή του η Ίντερ δεν μπορεί να έχει ιδιαίτερες αξιώσεις, καθώς μπορεί συνολικά έχει πληρώσει σε transfer fees για την απόκτησή του 33-34 εκατ. ευρώ (6 εκατ. για δανεισμό και 27,3 για την αγορά).

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, σχολίασε στο sportdog για τον Κορέα: “Μεσοεπιθετικός, τεχνίτης, παίζει και πίσω από το φορ. Τα καλά του χρόνια ήταν στη Λατσιο, στην Ίντερ ερχόταν σχεδόν αποκλειστικά από τον πάγκο”.

Θεωρείς ότι είναι αναβάθμιση αν έρθει στον Παναθηναϊκό;

“Ναι είναι αναβάθμιση, αν και τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία είχε προβλήματα τραυματισμών”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: