Αυτός είναι ο δεύτερος specialist του ΠΑΟΚ που πάει στον Ολυμπιακό!


Αυτός είναι ο δεύτερος specialist του ΠΑΟΚ που πάει στον Ολυμπιακό!


Διαφ.

Πρόκειται για τον 33χρονο γιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου (μαζί στην φωτογραφία από παλιότερο θέμα του ελληνικού «marieclaire») που πριν λίγες μέρες αποφάσισε από κοινού με την ολλανδική ομάδα να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους. 

Για όσους έχουν καλή μνήμη, θα θυμούνται ότι ο Ακκάς είχε πάει στην Φέγενορντ από τον ΠΑΟΚ, όταν ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Αρνεσεν είχε αρχίσει συνεργασία με την ομάδα του Ρότερνταμ. Ο φημισμένος Δανός τον είχε βρει στον ΠΑΟΚ το 2015 (ο Ακκάς είχε πάιε στην ομάδα επί Ζαγοράκη) εκτίμησε τις γνώσεις και την δουλειά του και τον πήρε μαζί του. Στην Φέγενορντ έκανε, επίσης, καλή δουλειά, με συμμετοχή σε σημαντικές μεταγραφές και ο Ολυμπιακός που, προφανώς, τον παρακολουθούσε από τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ βρίσκει την ευκαιρία να τον πάρει ως αρχισκάουτερ από το ένα λιμάνι στο άλλο, αυτό του Πειριαιά.

  Παίκτης σκόραρε δύο φορές κόντρα στον κουμπάρο του και δεν πανηγύρισε (Vid)

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» επιλέγουν έναν… specialist του ΠΑΟΚ. Το είχαν ξανακάνει με τον Αντώνη Λεμονάκη. Τον 54χρονο, πλέον, Ροδίτη αναλυτή είχε φέρει στον Δικέφαλο ο Παύλος Δερμιτζάκης το 2010, όταν ανέλαβε το τιμόνι του ΠΑΟΚ και τρία χρόνια αργότερα αποχώρησε για να πάει στον Ολυμπιακό. Εκεί γνώρισε τον Μάρκο Σίλβα, μπήκε στο τιμ του και τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, με τελευταίο σταθμό την Φούλαμ και την Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: Metrosport


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: