“Τινάζει την μπάνκα” ο Αλαφούζος – Τον υπογράφει με 3 εκατ. πριν τον φορ!


“Τινάζει την μπάνκα” ο Αλαφούζος – Τον υπογράφει με 3 εκατ. πριν τον φορ!


Διαφ.

Αν και ακόμα βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Πράσινοι ψάχνουν στην αγορά για έναν επιθετικό, που λανθασμένα δεν απέκτησαν το καλοκαίρι και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πρόθυμος να αποκτήσει παίκτη δίνοντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ώστε να μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Φώτη Ιωαννίδη. Ήδη κυκλοφόρησε το όνομα του Χοακίν Κορέα, ωστόσο όπως διαβάσατε στο Sportdog.gr είναι ανοικτό να έρθουν και δύο παίκτες για τη γραμμή κρούσης!

Από εκεί και πέρα, στο Τριφύλλι ασχολούνται και με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα και των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Ήδη έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Βαγιαννίδη, ενώ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Γουίλιαν Αράο.

  Βαρούχας για τον βοηθό που τα έκανε μαντάρα στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς οι επαφές τους βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται σύντομα να υπάρξει “happy end” στις συζητήσεις. Η διάρκεια της νέας συμφωνίας θα είναι πιθανότατα τα δύο έτη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει προαιρετική οψιόν για ένα εξ αυτών.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Αλαφούζος είναι πρόθυμος να… χρυσώσει τον Αράο, δίνοντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο προφανώς μαζί με τα μπόνους στη διετία θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: