Αντεπίθεση και νεύρα Αλόνσο – Καρφάρα για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς!


Αντεπίθεση και νεύρα Αλόνσο – Καρφάρα για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς!


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Τσέλσι με 4-1, όμως αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο του, δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της ομάδας και το γεγονός πως δεν το πάλεψε. Γι’ αυτό κι έφυγαν απογοητευμένοι από το ΟΑΚΑ, για αυτό και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζου.

Η κατάσταση στο Τριφύλλι είναι οριακή και σίγουρα δεν θα αλλάξει ούτε αν νικήσει την Κυριακή τον Άρη. Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται υπό πίεση και το νιώθει πλέον και ο ίδιος. Γι’ αυτό έκανε σήμερα ροτέισον σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, για αυτό χαρακτήρισε «τελικό» την αναμέτρηση του πρωταθλήματος και για αυτό εκνευρίστηκε όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πλάνο που έχει η ομάδα του, αλλά δεν το…βλέπουμε.

Βέβαια, ο Ουρουγουανός έριξε και μία μεγαλύτερη… καρφάρα που χάθηκε μέσα σε όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου. Ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λέγοντας: «2-3 χρόνια πριν ο Παναθηναϊκός τον Δεκέμβριο ήταν 11 βαθμούς μπροστά και τελικά δεν πήρε το Πρωτάθλημα. Μακάρι εμείς να ήμασταν αυτή την στιγμή 11 βαθμούς μπροστά, μακάρι να μπορούσα να βρεθώ σε τέτοια θέση και να έχω τέτοιο αβαντάζ. Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή που έχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε ένα καλό Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο τελικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό»!

  "Φτιαγμένος" για τα καλά ο Φουρνιέ - Έβαλε... φωτιά στους οπαδούς!

Άκουσε άραγε τις αντιδράσεις της εξέδρας ή του τις μετέφερε κάποιος;


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: