“Έκτρωμα ο Παναθηναϊκός! Διώξτε Αλόνσο πριν τον Άρη – Ήρωες όσοι πάνε ΟΑΚΑ”


“Έκτρωμα ο Παναθηναϊκός! Διώξτε Αλόνσο πριν τον Άρη – Ήρωες όσοι πάνε ΟΑΚΑ”


Διαφ.

Με έκτρωμα παρουσιάζουν την ομάδα τους δείχνοντας την οργή που επικρατεί για την εικόνα της. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 4-1 από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ και όλος ο κόσμος έχει αγανακτήσει με τον Ντιέγκο Αλόνσο. Οι φίλοι του “Τριφυλλιού” με μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας τον κατηγορούν για την εμφάνιση της ομάδας, θεωρούν όμως, ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό, το οποίο δεν αποδίδει λόγω προπονητή και προτείνουν άμεση απόλυση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Το Sportdog παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Νομίζω αξιζουμε ένα βραβείο όλοι εμείς που παρακολουθουμε ακόμη αυτό το έκτρωμα…

είπαμε στα δύσκολα να στηρίξουμε την ομάδα αλλά πόσο ακόμα; Ο κόσμος άρχισε να φεύγει από το γήπεδο από το 59, ο Αλόνσο πρέπει να φύγει χθες! Μαζί με τον Παπαδημητρίου και τον Τζαβέλλα!!!!

Μεγαλύτερη ήττα θα είναι να παραμείνει στην ομάδα ο Αλόνσο και ο ΤΔ. Νοέμβρης μήνας κοντεύει και η ομάδα παίζει λές και είναι φιλικό Ιουλίου.

Το μεγάλο κακό δεν έγινε σήμερα που έβαλε 6 αλλαγές στην αρχική εντεκάδα. Επίσης μεγάλο κακό δεν ήταν η ξεφτιλισμενη ήττα στα Φιλαδέλφεια ούτε τα Χ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η μεγάλη ξεφτίλα είναι το Χ με το χωριό της Βοσνίας. Είναι το Χ μέσα στη λεωφόρο με την Καλλιθέα. Είναι ότι φτάσαμε στο 90 για κερδίσουμε τον Λεβαδειακό με τον Σποραρ. Είναι το 0-1 του αστέρα Τρίπολης μέσα στο ΟΑΚΑ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΆ.

  Ο τερματοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς έπιασε τέσσερα πέναλτι (BINTEO)

Καληνύχτα Αλονσο.κραταει μέσα 70 λεπτά Γερεμεγεφ που δν έχει ακουμπήσει μπαλλα.κανει αλλαγές στο 0-4 παίχτες που υποτίθεται τους κράτησε εκτός 11 δας λόγο του Αρη.οταν στην ομάδα υπάρχουν Τζαβέλα κ Παπαδημητρίου που ουτε απ έξω από την λεωφόρο έχουν περάσει ποτέ ο αλονσο είναι ο τελευταίος που φταίει.

Είναι απλά τα πράγματα, για τον σχεδιασμό της ομάδας και για αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο ευθύνονται συγκεκριμένοι άνθρωποι. Τώρα αν σε κάποιους αρέσει αυτό το συνονθύλευμα και πηγαίνουν να το δουν τι να πω??? Ήρωες, αλλά μάλλον κακό κάνουν παρά καλό…

Έστω και μετά την παρέλαση. Ας αλλάξουμε προπονητή. Το λέω εγώ που πάντα θεωρώ καλύτερο να τελειώνεις με τον ίδιο προπονητή μια σεζόν ακόμη κι αν κάνει λάθη.

Πάω στο γήπεδο από τα 19 μου πρώτη φορά στη ζωή μου έφυγα στο 60 !!

Μπράβο σε όλους αυτούς που πάνε στο γήπεδο, είναι πραγματικά ήρωες.

Κρίμα με αυτούς τους παίκτες να έχουμε έναν τέτοιο κακό προπονητή. Με έναν σωστό προπονητή η ομάδα ήταν 3 επίπεδα πάνω.

Και μας λέει ο αλλος στην περιγραφή έκανε ροτεσιον λογικά για την Κυριακή με τον Άρη. Το αστείο της ημέρας μάλλον γιατί όλο το υπόλοιπο θέαμα ήταν τραγωδία.

Αλόνσο ο προπονητής που δεν ξέρει τι υλικό έχει. Ελπίζω σήμερα να είναι η τελευταία μέρα του στην ομάδα. Όλα τα γκολ από τις πτέρυγες.

  Αντι-Ναβάρο στον Ολυμπιακό πρώην του ΠΑΟΚ - Τρεις... Μαρσιάλ φέρνει η ΑΕΚ!

Το αστείο είναι ότι θα κρατήσουν τον Αλόνσο μέχρι το ματς με τον Άρη ενώ έπρεπε να πετάει για Μοντεβίδεο από χθες

Άθλιε Αλονσο έκανες πειράματα με την Τσέλσι.Καταντησες την ομάδα ομαδούλα.Το μόνο που έχει πλέον ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός μας ειναι η αγάπη μας.Ντροπη.

Δεν μπορώ καν να τους βλέπω…με πιάνει θλίψη..ρόστερ ομάδας με όλα τα καλά (έχει και ελλείψεις ,όλοι έχουν) και συγχρόνως παντελώς αδουλευτη σε βαθμό αηδίας..περπατάνε όλο το ματς και όταν πάνε να πιέσουν το κάνουν χωρίς κανένα συγχρονισμό…(δουλειά προπονητή καθαρά). Βγαίνουν στη αντεπίθεση,και δεν μπορούν να συνδυαστούν με τίποτα,ότι κάνουν είναι επειδή υπάρχει ποιότητα ατομική (δουλειά προπονητή επίσης). Τρεις μήνες καμία βελτίωση, ακριβώς το ίδιο με κάποιες εξάρσεις(ατομικής ποιότητας και όχι δουλεμενες φάσεις). Τι ακριβώς περιμένουμε να δούμε για να αλλάξουμε προπονητή?? Κρίμα γιατί μετά από χρόνια έχουμε καλούς παίχτες αλλά μοιάζουν όλοι πολύ χειρότεροι από ότι είναι!!

Αν δεν φύγει αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά επικίνδυνος ξεκινας schenkefeld με τι προοπτική Τετε να μπαίνει στο 0-4 Κότσιρας σε χωματοδη κατάσταση και να ευθύνεται και στα 4 τέρματα Γερεμεγιεφ καλύτερα να μην είχε ξεκινήσει καν στην αποστολή αυτή δεν ταιριάζε στην 11 αδα ένα 10 χρόνο παιδί να είχαμε προπονητή καλύτερα θα έστηνε την ομάδα …Μόνο ντροπή μιλάει για πίστη αυτός ο άνθρωπος 60000 κόσμος πήγε να δει αυτό το ντροπιαστικό πράγμα να μην πιέζει κανείς και να κάθονται ακινητοι οι παίχτες της Τσέλσι. Καμία υποστήριξη πλέον μέχρι να φύγει από τον πάγκο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: