Ρεπορτάζ ΣπορΦΜ: “Απόλυτη ευθύνη του Αλόνσο η αγωνιστική κατάρρευση”!


Ρεπορτάζ ΣπορΦΜ: “Απόλυτη ευθύνη του Αλόνσο η αγωνιστική κατάρρευση”!


Διαφ.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού την επομένη της βαριάς εντός έδρας ήττας από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, αλλά και ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε αρχικά ότι ο Παναθηναϊκός είχε μόνο έναν τρόπο να χάσει πράγματα απέναντι στην Τσέλσι και αυτός ήταν να… συντριβεί, όπως και έγινε, ενώ χαρακτήρισε ως «αγωνιστική αποτυχία» για τον Παναθηναϊκό το συγκεκριμένο ματς, υπενθυμίζοντας ότι η διαφορά και ο συντελεστής τερμάτων θα παίξουν κομβικό ρόλο στην υπόθεση-πρόκριση.

Επιπλέον στάθηκε στην πλήρη κατάρρευση του «τριφυλλιού» μετά το 1-0 της Τσέλσι, αλλά και στις πολύ λανθασμένες επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης ο Αθανασίου, ανέλυσε τα «σημάδια» του ματς τα οποία… προδίδουν την εικόνα μιας ομάδας με καταρρακωμένη, αγωνιστική, ψυχολογία.

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Άρη, ο Νίκος Αθανασίου σημείωσε ότι και αυτό αποκτά τον χαρακτήρα «τελικού», ενώ εκτίμησε επιστροφή των Αράο, Τζούριτσιτς και Τετέ στην ενδεκάδα.

  Γνωστό μοντέλο εργάζεται στο γήπεδο του ΠΑΟ - Έχει και φωτογράφιση Playboy!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: