
Η στάση του Ηλιόπουλου και το ευ αγωνίζεσθαι – Δεν έβρισε κανέναν
Η απλή ποινή επίπληξης που επιβλήθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο για την παρουσία του στον ευρύτερο χώρο αποδυτηρίων της OPAP Arena μετά τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ συνιστά για την πλευρά της ΑΕΚ πανηγυρική δικαίωση.

Όπως σημειώνεται από τους Κιτρινόμαυρους, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης ουδέποτε παρέκλινε από τη φιλοσοφία του να τηρεί το ευ αγωνίζεσθαι, παρότι-όπως επισημαίνουν στην ΑΕΚ-έγινε προσπάθεια να μειωθεί το κύρος του από την άλλη πλευρά.
Ο κ. Ηλιόπουλος, όπως αναφέρεται, αποδείχτηκε και από την ακροαματική διαδικασία πως φέρθηκε απόλυτα θεσμικά, ενημέρωσε τους αξιωματούχους του αγώνα και της αντίπαλης ομάδας και κινήθηκε ανάλογα με τις κατευθύνσεις που του έδωσαν για να πει όσα είχε να πει, χωρίς να βρίσει, να προκαλέσει ή να απειλήσει κανέναν. Αυτό που ήθελε να τονίσει είναι πως τηρεί κάποιες συγκεκριμένες αρχές και αναμένει ανάλογη ανταπόκριση από την απέναντι πλευρά.

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Βεζένκοφ – “Δεν θέλουμε νίκες, θέλουμε τίτλους”
-
Απασφάλισε ο Αταμάν: “Φοβήθηκαν οι διαιτητές στο τέλος! Θα το πάρουμε ξανά”
-
Με τακτική… Παρτιζάν η πρωτιά του Ολυμπιακού – Πάγωσε το ΣΕΦ o Μήτογλου