
Αποκάλυψη από Μεξικό για Πινέδα! Η ΑΕΚ του δίνει μυθικό συμβόλαιο
Το καλοκαίρι έγινε χαμός με τον Ορμπελίν Πινέδα και την υπόθεση επιστροφής του στο Μεξικό, μια υπόθεση που σήκωσε εκβιαστικά ο μάνατζέρ του. Ο Μάριος Ηλιόπουλος όμως αποδείχτηκε ότι δεν μασά από απειλές και δημιούργησε το προφίλ του σκληρού διαπραγματευτή. Η ΑΕΚ σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μεξικανού με αναπροσαρμογή οικονομικών δεδομένων και η πρόθεσή της μαθεύτηκε στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Clarosport αναφέρει πως η ΑΕΚ προσέφερε συμβόλαιο στον Μεξικανό μέσο, που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο (!) παίκτη της ομάδας, με την προϋπόθεση ότι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για 2 ακόμη χρόνια και θα καταργήσει όλες τις υπάρχοντες ρήτρες!
Στο ρεπορτάζ του μεξικανικού Μέσου υποστηρίζεται επίσης, ότι ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του, αλλά η προσφορά της ΑΕΚ δείχνει την επιθυμία της να τον κρατήσει και να συνεχίσει στη Super League. Οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη και πλέον η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του παίκτη, που θα πρέπει να αξιολογήσει αν θα αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ ή θα εξετάσει άλλες επιλογές για το μέλλον του.
Η είδηση εδώ λοιπόν είναι, ότι η ΑΕΚ θα επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2029 αφού το τωρινό διαρκεί μέχρι το 2027, ενώ ενδιαφέρον αποκτούν τα οικονομικά δεδομένα. Ο Πινέδα αμείβεται με 1,5 εκατ.Ευρώ ετησίως και το να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος σημαίνει, ότι θα πρέπει να ξεπεράσει τα 3,3 εκατ.Ευρώ του Μαρσιάλ, κάτι που ακούγεται τραβηγμένο. Επίσης αξίζει να τονιστεί, ότι ο Πινέδα έχει ενεργή ρήτρα πώλησης 8 εκ. ευρώ για ομάδες από Μεξικό-ΗΠΑ εφόσον αυτά καταβληθούν άμεσα και αντίστοιχη ρήτρα 10 εκ. ευρώ για ομάδες της Ασίας.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο Νο1 στόχος Ολυμπιακού: Σπάει συμβόλαιο 5.5 εκατ.! “Μετάνιωσε στην Αραβία”
-
Ηχηρή αποχώρηση στον Παναθηναϊκό – Τον “στέλνουν” σε ομάδα Euroleague
-
Ουλίσες Γκαρσία και Μουμπανγκά για ΑΕΚ! Στο… τραπέζι Ριμπάλτα και ο Μαρσιάλ