Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο!
Aποδεκατισμένη θα ταξιδέψει στο «Γεντί Κουλέ» η ασπρόμαυρη αποστολή για το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League (8/2, 20.00).
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ τα στερηθεί τα… βαριά χαρτιά του και συγκεκριμένα τους Τάισον, Κεντζιόρα και Οζντόεφ που θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιβολή περιοριστικού όρου και συγκεκριμένα των 10 ημερών απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους. Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι Τισουντάλι – Λόβρεν, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Εκτός είναι και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Φιόντορ Τσάλοβ, λόγω τραυματισμού, ενώ στο παιχνίδι αυτό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Καμαρά, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ!
Κοινώς έξι πολύ σημαντικές απουσίες μετράει ήδη ο Δικέφαλος, δύο 24ωρα πριν το ματς με τους Κρητικούς!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ο Μπαρτζώκας ποζάρει με φόντο την… Παναγία των Παρισίων (ΦΩΤΟ)
-
Τον… τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ από Ολυμπιακό – Εκτός Ευρώπης κορυφαίο όνομα!
-
“Ήθελα ΑΕΚ-Ολυμπιακός! Αν δεν είναι πέναλτι του Ρέτσου, τότε του Μήτογλου…”