![](https://www.imgcdn.eu/files/2025/02/67a589f6718ff.jpg)
Ικανοποίηση Κονσεϊσάο για τις μεταγραφές στη Μίλαν
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μίλαν, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τις μεταγραφές των Ζοάο Φέλιξ, Σαντιάγκο Χιμένες και Κάιλ Γουόκερ,
Μάλιστα οι δύο πρώτοι αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και πέρασαν ως αλλαγή. Αμφότεροι συνεργάστηκαν στο τρίτο γκολ της Μίλαν στη νίκη με 3-1 επί της Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ ο Γουόκερ ξεκίνησε στην αναμέτρηση του προημιτελικού.
Μετά την λήξη του αγώνα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ρωτήθηκε αν βλέπει στη Μίλαν κάτι που να θυμίζει την ομάδα της Πόρτο, με την οποία κατέκτησε αρκετούς τίτλους.
Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:
«Δεν βλέπω ακόμα ομοιότητες με την Πόρτο. Αλλά δουλεύουμε για να γίνουμε πιο συμπαγείς, πιο επιθετικοί και να μην επιτρέπουμε στους αντιπάλους να εισέρχονται στο τελευταίο μας τρίτο τόσο συχνά. Δεν είμαστε ακόμα εκεί, αλλά με τους παίκτες που ήρθαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, τα χαρακτηριστικά τους μου δίνουν την άνεση να προχωρήσουμε προς το ποδόσφαιρο που μου αρέσει, με δύο επιθετικούς και τη σωστή ισορροπία, όχι μόνο για να σκοράρουμε γκολ, αλλά και για να μην δεχόμαστε.
Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στην ομάδα αυτά που θέλουμε, αλλά είχαμε μόνο μία προπόνηση για να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα και δεν έχω την πολυτέλεια να δουλέψω στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού στις προπονήσεις, επειδή παίζουμε κάθε τρεις μέρες.
Παρόλα αυτά, οι παίκτες αποδέχονται αυτά που θέλουμε, είναι έξυπνοι και είμαι ευτυχισμένος σήμερα, ειδικά επειδή το δεύτερο γκολ προήλθε από γρήγορη ανάκτηση της μπάλας στη μεσαία γραμμή. Αυτό ήταν κάτι που δουλέψαμε, οπότε είμαι ικανοποιημένος. Ο Ζοάο και ο Σαντιάγκο είχαν επίσης μόνο μία προπόνηση, αλλά κατάλαβαν αμέσως, επιβεβαιώνοντας την εξυπνάδα τους», είπε ο Πορτογάλοςτεχνικός.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Έφτασε τις 250 τάπες ο Παπαγιάννης στη Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Αβαντάζ έδρας: Ο Παναθηναϊκός & οι άλλοι μνηστήρες – Βαθμολογίες, ισοβαθμία
-
Το buzzer beater του Φουρνιέ από όλες τις κάμερες! (ΒΙΝΤΕΟ)