![](https://www.imgcdn.eu/files/2025/02/67ab4525dc3c8.jpg)
Στη Μονακό ο Τάις, αλλά…
Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να έχει ως παίκτη στη Μονακό τον Ντάνιελ Τάις με τον Γερμανό σέντερ να είναι μία ανάσα από τη γαλλική ομάδα, όμως το συμβόλαιο του έχει οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ.
Όπως αναφέρει το «basketnews», ο Τάις είναι στη διαδικασία των λεπτομερειών για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα της Euroleague, ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάνιελ Τάις είχε προτάσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, χωρίς όμως να τον ικανοποιεί σε σχέση με τον ρόλο που θα είχε, καθώς θέλει να είναι πρωταγωνιστής στη επόμενη ομάδα που θα επιλέξει.
Ο Γερμανός σέντερ υπογράφει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, το οποίο θα περιέχει οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Δεν… λέει να ησυχάσει – Νέο πρόβλημα με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό
-
“Τρικυμία” στην άμυνα του ΠΑΟ και γκολ… δώρο- “Κράξιμο από την ΠΑΕ! (Vid)
-
Έσκασε τώρα! Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη