
Και πώς να μην “πονοκεφαλιάζει” ο Βιτόρια – Μεγάλες απουσίες για Βίκινγκουρ
Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει την Τετάρτη (12/2) στο Ελσίνκι ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τη Βίκινγκουρ.
Εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (13/2) για τα play off πρόκρισης στους 16 του Conference League o Ρουί Βιτόρια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντραγκόφσκι και Ουναΐ, πoυ έχουν προβλημα στη μέση και αιμάτωμα στην ποδοκνημική, αντίστοιχα.

Έτσι, οι δυο τους προστέθηκαν στο απουσιολόγιο μαζί με τους γνωστούς τραυματίες Αράο, Γεντβάι, Πελίστρι και Βαγιαννίδη.
Τουλάχιστον ο Σφιντέρσκι είναι ετοιμοπόλεμος και η αποστολή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/2) αποτελείται από τους εξής πράσινους: Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σφιντέρσκι, Σιώπης, Νταμπίζας, Φικάι, Μπρέγκου.

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Πώς κλείσαμε στον Βόλο τα αδέρφια Κωστούλα – Τρομερή ευφυΐα ο Μουζακίτης”
-
Πρώτη αντίδραση Ναν μετά το MVP – “Σεβαστείτε το βραβείο…” (ΦΩΤΟ)
-
Άλλαξε ατζέντη ο Μίσιτς, σε αυτή την ομάδα υπογράφει!