
Να μην δείχνει πως φοβάται ο ΠΑΟ – Αμυντική αδράνεια το γκολ
Νίκος Αθανασίου: Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 επί του Βόλου έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.
Όταν έχεις χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια και έχεις τόσες απουσίες, το ζητούμενο είναι να ανασάνεις. Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε και έκλεισε αυτή την κακή παρένθεση. Μέχρι να μειώσει ο Βόλος είδαμε έναν Παναθηναϊκό που κυριάρχησε. Το γκολ του Χουάνπι προήλθε από αμυντική αδράνεια. ΄
Από εκεί και πέρα αλλάζει η εικόνα του ματς, υπήρχε έντονη αίσθηση του φόβου από τον Παναθηναϊκό, έχει φτάσει πολύ κοντά ο Βόλος στη ισοφάριση και κάνει ένα τρομερό τάκλιν ο Κώτσιρας. Δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές του γι άλλη μία φορά ο Βιτόρια. Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Σιώπης, καλή εμφάνιση από Τσέριν και Κώτσιρα, ανέφερε μεταξύ άλλων o Νίκος Αθανασίου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Το 71-3 Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που θα μείνει στην ιστορία”
-
Εξελίξεις με Γουόκαπ εν όψει Ρεάλ!
-
Ζόρια για πρώην σπουδαίο άσο του ΠΑΟ – Τον συνδέουν με εγκληματική οργάνωση