
Με δύο γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο ο Γουόκερ (ΦΩΤΟ)
Πιασμένος με δύο κορίτσια σε νυχτερινό μαγαζί φωτογραφήθηκε ο Άγγλος αμυντικός της Μίλαν.
Ο τραυματισμός στον αγώνα με τη Φέγενορντ επέτρεψε στον Κάιλ Γουόκερ να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό του Άνι Κίλμαν, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Ο γάμος του ζευγαριού τέθηκε σε δοκιμασία από τη σχέση του Άγγλου με το μοντέλο Λόριν Γκούντμαν, αλλά τα πράγματα όπως φαίνεται έχουν ηρεμήσει.
Μόλις η γυναίκα του έφυγε για την Αγγλία, ο Γουόκερ εθεάθη σε πολλούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης του Μιλάνου. Τρεις στάσεις συνολικά και στην τελευταία ανακαλύφθηκε ότι είχε ξοδέψει 3 χιλιάδες ευρώ σε τραπέζι Super Vip.
Σε αυτόν τον αριθμό προστίθενται 1400 για μια σαμπάνια και 2000 για τεκίλα. Ωστόσο, ο παίκτης δεν άγγιξε το αλκοόλ και έμεινε για 45 λεπτά με παρέα δύο κοριτσιών, κάτι που έχει εξαγριώσει τους θαυμαστές του και πιθανότατα θα επιβαρύνει ξανά τη σχέση του με τη γυναίκα του αν προκύψουν οι φωτογραφίες.
Inside Kyle Walkers night with party girls after wife Annie flew home https://t.co/xbkm0jDgUG pic.twitter.com/QSueO0o9hI
— The Sun (@TheSun) March 1, 2025
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ζωντανή για τίτλο η Ρεάλ με μυθική γκολάρα Βαλβέρδε στο 93’! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Απάντηση… φωτιά από Λεσόρ για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Μόνο με Ch. League Ολυμπιακό – Χαφ και εξτρέμ κορυφαίας κλάσης, 12 εκατ.!