
Πέταξε για Νορβηγία ο Ολυμπιακός – Μέσα Πιρόλα και Ρέτσος (ΦΩΤΟ)
Για τη Νορβηγία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (5/3) ο Ολυμπιακός, όπου την Πέμπτη (6/3, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Μπόντο Γκλιμτ στην πρώτη αναμέτρηση για τους 16 του Europa League.
Πριν πετάξουν οι Ερυθρόλευκοι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή, όπου δεν βρίσκονται οι τραυματίες Ελ Κααμπί, Όρτα και Γκαρθία, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν οι Ρέτσος και Πιρόλα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (6/3, 22:00) την Bodo/Glimt στο Aspmyra Stadion, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τους 16 του UEFA Europa League.
Ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Νορβηγία τους παρακάτω 20 ποδοσφαριστές:
Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Τζολάκης, Κάρμο, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Κωστούλας, Μαρτίνς, Έσε, Μουζακίτης, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Πάλμα, Γιάρεμτσουκ, Μπρούνο, Βέλντε, Ρέτσος.
#BODOLY: Squad list#Olympiacos #UEL pic.twitter.com/mUpi385wBK
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 5, 2025
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού”! (Vid)
-
Στιγμές χαλάρωσης για Ντέλια – Για τσίπουρα στον Βόλο (ΦΩΤΟ)
-
”Βγάζει μάτια” ο Ντουέ: Νέο αριστουργηματικό γκολ με την Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)