
Αστέρας της Premier League απειλείται με ισόβιο αποκλεισμό!
Ο Λούκας Πακετά απειλείται μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό εφόσον κριθεί ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση αγώνων με σκοπό το οικονομικό όφελος.
Ο 27χρονος κατηγορείται ότι πήρε σκόπιμα τέσσερις κάρτες μετά από σχετικά πονταρίσματα, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
Το Sky Sports ανέφερε στις 6 Μαρτίου η υπόθεση του εκδίκαση της υπόθεσης του παίκτη θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, με την FA να ζητά ισόβιο αποκλεισμό.
Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας Στέφαν Μπόρσον είπε αποκλειστικά στο Football Insider πως ο Πακετά θα αντιμετωπίσει «σοβαρό πρόβλημα» εάν κριθεί ένοχος. Ακόμη αποκάλυψε ότι ο παίκτης πιθανότατα θα μάθει την ετυμηγορία της υπόθεσής του στο τέλος αυτής της σεζόν.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Συγκινούν οι Αγγελόπουλοι: “Του Ολυμπιακού του χρωστάς, δεν σου χρωστάει”
-
Ατακάρα Μαρινάκη για Μεντιλίμπαρ: “Το έχουμε έθιμο…” (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Έσκασε απόφαση Μπαρτζώκα για Φουρνιέ!