
“Σκασμένος” ο Ιωαννίδης – Τι είπε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες (Vid)
Ο Φώτης Ιωαννίδης εξέφρασε στη στενοχώρια του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Φιορεντίνα, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να στείλουν το ματς στην παράταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:
Για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός και τι έφτιαξε: «Χάσαμε ένα ημίχρονο. Ήταν ένα κακό πρώτο μέρος. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε την εμφάνιση που είχαμε δουλέψει. Με στενοχωρεί γιατί στο δεύτερο μέρος κάναμε ευκαιρίες».
Για την αλλαγή του συστήματος στο δεύτερο μέρος και τι έλειψε από τα τελειώματα: «Ήταν ένα σύστημα που έχουμε δουλέψει και ταίριαζε στο αντίπαλο πολύ και του δημιούργησε προβλήματα. Το θέμα ήταν πως εκτελούσαμε την τελευταία στιγμή, η μπάλα κόντραρε κατά μας και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να πάμε στην παράταση».
Για το τι κρατάει από την παρουσία του Παναθηναϊκού: «Γενικά είμαι αισιόδοξος. Κρατάω ότι καταφέραμε να σταθούμε αντάξιοι στο επίπεδο της Φιορεντίνα κάνοντας ένα ικανοποιητικό παιχνίδι. Από εδώ και πέρα έχουμε μόνο να βελτιωνόμαστε και να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί καλά στην Ευρώπη».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΠΑΟ: Το μόνο θετικό! Τι συνέβη με Ντραγκόφσκι-Σφιντέρσκι μετά τη Φιορεντίνα
-
Πήρε το ντέρμπι-θρίλερ ο Ολυμπιακός – Έχασε… buzzer beater ο Σλούκας (Vid)
-
Χαμός με χειρονομία Παπανικολάου για Σλούκα – Κόλαση στα social media (Vid)