
Ειλημμένη απόφαση στον Άρη – Αλλάζουν τα πάντα στις μεταγραφές
Άρης: Μία από τις αλλαγές φιλοσοφίας που έχουν ουσιαστικά προαναγγελθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την επόμενη χρονιά είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ίσως και να είναι υποχρεωτικό, λόγω των σχετικών «απαιτήσεων» για τον καταρτισμό αποστολών σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επειδή όμως στον Άρη δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα παίξουν ή όχι στο Conference League, θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για… στροφή σε Έλληνες. Ανεξάρτητα από την Ευρώπη ή όχι.
Στην πραγματικότητα, οι Κιτρινόμαυροι θα στοχεύσουν σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν κινήσεις από τα εξωτερικό. Ο προπονητής του Άρη θεωρεί πως θα είναι σημαντικό για τη λειτουργία της ομάδας, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά να υπάρχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και τις ιδιαιτερότητες μιας ομάδας όπως ο Άρης. Μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, που θα… κυνηγήσουν πιο επιθετικά το επόμενο διάστημα.
Πηγή: sfina.gr

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Μπήκε… μόνη της – Ο Κοζέρ έβαλε το πιο απίθανο τρίποντο της σεζόν! (Vid)
-
Έρχεται… βόμβα το καλοκαίρι με Τσίμα Μονέκε! (BINTEO)
-
Εξελίξεις με Οσμάν: Οι δύο ομάδες που τον “πολιορκούν” – Τι θα κάνει ο ΠΑΟ!