
Τι έδειξαν οι εξετάσεις των Παπαπέτρου, Οσμάν και πόσο θα λείψουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ευχάριστα νέα για Παπαπέτρου και Όσμαν στον Παναθηναϊκό, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Άλμπα.
Η μαγνητική του Έλληνα πάουερ-φόργουορντ βγήκε καθαρή, με τον 30χρονο άσο να γλιτώνει τα χειρότερα και να ταλαιπωρείται απλά από ένα διάστρεμμα, το οποίο θα τον αφήσει εκτός για κάποιες μέρες.
Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέντι Όσμαν, ο Τούρκος άσος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, με την κατάσταση του να μην ανησυχεί τους ανθρώπους των πρασίνων. Πλέον όπως γίνεται κατανοητό, ο Όσμαν θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Μακάμπι στην Σερβία το βράδυ της Τετάρτης (26/3).
Θυμίζουμε, ότι το Sportdog.gr αποκάλυψε και τα… ευχάριστα για τον Εργκίν Αταμάν, καθώς ήρθε η ώρα για την επιστροφή του Μάριους Γκριγκόνις!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Νέα νίκη και… βλέπει Champions League η Ρόμα του Ρανιέρι!
-
“Δίκαια πρωταθλητής ο Ολυμπιακός! Φρεσκάρισμα για ΠΑΟΚ, εγκλωβίστηκε η ΑΕΚ”
-
Συμφωνία Μαρινάκη με Τζολάκη – Ήρθε η Γιουβέντους για παίκτη του Ολυμπιακού