
Καρφί Κάνααν για Ολυμπιακό: Θες να είσαι κάπου που θα σε θέλουν (Vid)
Στο κανάλι του “Foxbet.gr” στο YouTube μίλησε ο Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Αϊζάια Κάνααν, όπου ρωτήθηκε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.
“Ξέρεις αν το σκεφτείς στο τέλος της ημέρας είναι μία επαγγελματική απόφαση. Έπρεπε να κάνουν το καλύτερο ή αυτό που θεωρούσαν καλύτερο για την ομάδα και εγώ αυτό που θεωρούσα πιο σωστό για εμένα και την οικογένεια μου”, δήλωσε αρχικά.
“Στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι γιατί στο τέλος είναι δουλειά και δεν γίνεται να παίρνεις προσωπικές αποφάσεις σχετικά με το ποια ομάδα ποια ομάδα σε θέλει ή όχι. Πρέπει απλά να πιστεύεις στον Θεό και να έχεις πίστη”, πρόσθεσε
“Ξέρω ποιος είμαι, τι τύπος παίκτη είμαι και στο τέλος της ημέρας θες να είσαι κάπου που θα σε θέλουν και ο coach Γιάννης (σ.σ. Σφαιρόπουλος) και ο Ερυθρός Αστέρας πραγματικά με ήθελαν και θέλω να βάλω μια πρόκληση στον εαυτό μου και να πετύχω κάτι που δεν θα έχει συμβεί ξανά εδώ”, ανέφερε.
Δείτε όλα όσα είπε:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Live streaming: Η γιορτή του Άρη για τα 111 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Σκάει.. βόμβα με Κωστούλα στον Ολυμπιακό – Κρούση από τοπ ομάδα της PL!
-
Άρθρο-καμπανάκι για την ΑΕΚ και τα πλέι οφ!