
Παίκτης χώρισε με την κοπέλα του και κάνει παιδί με την κολλητή της (ΦΩΤΟ)
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου Αλέξις Μακ Άλιστερ απέκτησε ένα παιδί με την φίλη της πρώην κοπέλας του, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail .
Η μητέρα του μελλοντικού πρωτότοκου του παίκτη της Λίβερπουλ είναι η Αλίεν Κόβα. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια. Ο Αργεντινός παίκτης φέρεται να άφησε την πρώην κοπέλα του Καμίλα Μάγια λίγες μέρες μετά τον πανηγυρισμό του χρυσού του Μουντιάλ στο Κατάρ.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κόβα και η Μάγιαν ήταν κολλητές φίλες. Ο ΜακΆλιστερ Allister δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με τη νέα του αγαπημένη, στο οποίο λένε στους αγαπημένους τους τα χαρούμενα νέα.
Ο 26χρονος Μακ Άλιστερ έπαιζε στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι μέχρι το 2023. Μετακόμισε στον μεγάλο σύλλογο έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπράιτον.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
“Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού”! (Vid)
-
Στιγμές χαλάρωσης για Ντέλια – Για τσίπουρα στον Βόλο (ΦΩΤΟ)
-
”Βγάζει μάτια” ο Ντουέ: Νέο αριστουργηματικό γκολ με την Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)