
Καρφί Μποζίκα για Μιλουτίνοφ: Ο Φαλ παίζει εδώ και καιρό μόνος του…
Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλησε να καλύψει την κακή εμφάνιση του Μουσταφά Φαλ στην ήττα του Ολυμπιακού από την Βιλερμπάν, αδειάζοντας παράλληλα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έλειψε απόψε για πρώτη φορά στην Euroleague μετά από καιρό.
Μιλώντας στη Nova o Γιώργος Μποζίκας ανέφερε:
Είχαμε κακή λειτουργία επιθετικά, δε βάλαμε τους υπόλοιπους παίκτες στην επίθεσή μας. Παίξαμε ένα παιχνίδι που δε δουλεύουμε στην προπόνηση. Πήγαμε ατομικά να κερδίσουμε μια αθλητική ομάδα. Δε διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στις δύο μεριές του παρκέ. Είχαμε την τύχη να κερδίσουμε όταν περάσαμε μπροστά με έναν πόντο. Πήραν ένα προβάδισμα στο τέλος και δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε.
Για τον Φαλ που έμεινε στο 0 σε 25: Ο Φαλ έχει μια κόπωση, παίζει μόνος του τη θέση του σέντερ εδώ και καιρό. Είχε ένα πόνο στο χέρι μετά από ένα χτύπημα με τον Πανιώνιο, είχε μια ενόχληση εκεί. Στην αρχή αυτό που έχασε τον επηρεάσε, μας κρατούσε στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ,επηρεάστηκε στο δεύτερο.

Για την τελική κατάταξη: Δεν κοιτάζουμε βαθμολογίες και διασταυρώσεις. Θέλουμε την πρώτη θέση και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να λύνουμε τα θέματα που έχουμε. Ο Ράιτ δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσους μήνες απουσίας, έλειπε και ο Γκος. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει τώρα με τη Μονακό, είναι καλό ότι παίζουμε μετά από ήττα.
Δεν έχει σημασία η κατάταξη και ο αντίπαλος στα πλέι οφ. Κάθε φορά που είχαμε πλεονέκτημα, ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσεις εκτός έδρας. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια με ιδιαίτερη διαχείριση, χαρακτήρα και εμπειρία. Έχουμε αυτά τα στοιχεία και ανυπομονούμε για τα πλέι οφ. Δεν μας αρέσει που έχουμε κάνει δύο σερί ήττες. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή κανονική διάρκεια, ίσως την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ματς: Η Φενέρ νίκησε την Παρί με buzzer beater του Ντέιβις! (Vid)
-
ΛεΜπρόν για Αντετοκούνμπο: “Θα έβαζε 250 πόντους σε ένα ματς το ’70”!
-
Ρεπορτάζ “Τσόρμπα” για Κωνσταντέλια-Τζιρόνα – “Δεν υπάρχει ανάγκη να…”