Ρεπορτάζ “Τσόρμπα” για Κωνσταντέλια-Τζιρόνα – “Δεν υπάρχει ανάγκη να…”

Ανταπόκριση Τσόρμπα για Κωνσταντέλια-Τζιρόνα: Καμία ανάγκη να…

Ρεπορτάζ Τσόρμπα για Κωνσταντέλια-Τζιρόνα – Δεν υπάρχει ανάγκη να…


Διαφ.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος για τα πλέι οφ, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ με τη Σολέ, για τα ημιτελικά του Fiba Europe Cup, με το ποδόσφαιρο να μπαίνει σε κλίμα ΑΕΚ από σήμερα με την επιστροφή των ασπρόμαυρων διεθνών.

Ο Καμαρά έπαιξε με τη Γουϊνέα και έγινε αλλαγή και θα υπάρξει επικοινωνία για να μάθουν τον λόγο της αντικατάστασής του στο ημίχρονο του αγώνα. Με τον Πένια είναι οι τελευταίοι που θα φανεί αν θα προλάβουν την αυριανή προπόνηση ή θα πάνε για Παρασκευή, όμως θα είναι αμφίβολοι. Ένας από τους δύο θα μείνει εκτός αποστολής, καθώς θα πάρει τέσσερις στην αποστολή, με τους Μεϊτέ, Οζντόεφ και Σβαμπ που παραμένουν στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στον Κωνσταντέλια και την Τζιρόνα, ο Ρώσος ρεπόρτερ φέρεται να έχει μία επαφή με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, καθώς και το θέμα με τη Ροστόφ φαίνεται πως έχει μία βάση. Είναι λογικό πως υπήρξαν ομάδες για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, του έχουν κάνει μία κρούση, και θα επανέλθουν για εκείνον.

Το θέμα, όμως, είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει ανάγκη παραχώρησης κάποιου παίκτη. Υπήρξε η πώληση του Τζίμα και δεν προκύπτει οικονομική ανάγκη πώλησης κάποιου παίκτη. Είναι δεδομένο πως θα έρθουν προτάσεις για τον Κοτάρσκι και τον Κωνσταντέλια, ο οποίος είναι ξεχωριστός από τους διεθνείς που παίζουν στην Ελλάδα. Πέρυσι ο Κωνσταντέλιας αποφάσισε να μην φύγει.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: