
Η καρφάρα Μήτογλου για τους διαιτητές και η… βοήθεια από Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι και ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε τη διαφορετική τακτική των πράσινων που άλλαξε το αποτέλεσμα κόντρα στη Μακάμπι.
Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε το γεγονός ότι φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, λέγοντας: Δυστυχώς έτσι είναι το μπάσκετ, δεν μπορείς να ελέγξεις το πώς θα παίξεις ή τα σφυρίγματα των διαιτητών. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις, μέσα στον ενθουσιασμό σου και στο πάθος σου. Πρέπει να είσαι ήρεμος και όταν μπεις πάλι να βοηθήσεις την ομάδα σου. Μπήκα με αυτό το σκεπτικό και πήγε καλά αυτό.
Οι πράσινοι έπαιξαν άμυνα με αλλαγές και ο διεθνής φόργουορντ είπε: Είχαμε άλλη τακτική αρχικά δεν μας βγήκε, παίξαμε άμυνα με αλλαγές, βγάλαμε διαφορετική ενέργεια και μας άλλαξε εντελώς το αποτέλεσμα στην άμυνα και στην επίθεση. Μας έδωσε boost. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς έκανε αυτές τις αλλαγές στο πλάνο και ανεβήκαμε. Περιμένουμε τους τραυματίες να επιστρέψουν, δεν ξέρω την κατάστασή τους (σ.σ. για Παπαπέτρου και Οσμάν), θα επιστρέψουμε στην Αθήνα και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Παραλίγο να βάλει γκολάρα πίσω από το κέντρο ο Μιχαηλίδης! (ΒΙΝΤΕΟ)
-
Γράφτηκε ιστορία στη Φιλαδέλφεια! Ακυρώθηκε το γκολ με Goal Line Technology
-
Άνετη με 4άρα και σταθερά στην κορυφή η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)