Λουτσέσκου: “Είμαστε ακόμα ζωντανοί” – Αποθέωσε Μιχαηλίδη και Αλμέιδα

Λουτσέσκου: Παραμένουμε ενεργοί – Εξήρε Μιχαηλίδη και Αλμέιδα

Λουτσέσκου: Είμαστε ακόμα ζωντανοί – Αποθέωσε Μιχαηλίδη και Αλμέιδα


Διαφ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ειδική μνεία στις ασίστ του Μιχαηλίδη μετά το 3-2 για τον ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ενώ μίλησε με καλά λόγια για τη δουλειά του Αλμέιδα στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη:

Πρέπει να αναφερθώ στις ασίστ του Μιχαηλίδη σε δύο γκολ, ήταν πολύ σημαντικές. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε με μεγάλες μπάλες και κερδισμένες δεύτερες μπάλες, όμως το 2-0 δεν ήταν δίκαιο με βάση της ευκαιρίες. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Η παρουσία της ομάδας ήταν κάτι το θετικό, δείξαμε ότι ο συγκεκριμένος αντίπαλος μπορεί να κερδηθεί.

Παίξαμε για πρώτη φορά μετά από καιρό με φρεσκάδα, σωματική και πνευματική. Η πίεση και ο αριθμός των παιχνιδιών μας επηρέασε, όμως σήμερα ήμασταν σε καλή κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα και σκληρή νοοτροπία λόγω της δουλειάς του Αλμέιδα. Πάντα τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα, όμως ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε έδειξε πως είμαστε ακόμη ζωντανοί για οτιδήποτε αυτό μπορεί να σημαίνει.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: