
Θα πάρει Έλληνα ο Παναθηναϊκός – Το οut στο συμβόλαιο
Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί τη νέα σεζόν με έναν Έλληνα παίκτη είναι ο Τόλης Κοτζιάς, όπως ανέφερε στην εκπομπή Πάρε Βάλε.
Ο γνωστός δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για σέντερ, ενώ προχώρησε και σε εκτιμήσεις για τη μορφή που θα έχει το ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ανανέωσε ο Ναν στον Παναθηναϊκό. Ο Σλούκας και ο Γκραντ μένουν του χρόνου. Ο Μπράουν, τον βλέπω… έξω. Αλλά αν κάνεις καμία τρελή τελική ευθεία, τον διώχνεις; Ο Οσμάν είναι στην τελική ευθεία να μείνει.
Παπαπέτρου ερωτηματικό. Χουάντσο, Λεσόρ ανανέωσαν. Γιούρτσεβεν, δεν είναι μαζί του τα προγνωστικά. Γκάμπριελ ικανοποιητικός. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει έναν Έλληνα, έχει σημαδέψει έναν Έλληνα που έχει out στο συμβόλαιό του. Άμα θέλει, τον παίρνει χθες. Δεν είναι σέντερ, είπε ο Τ. Κοτζιάς.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Δείχνει τον… δρόμο ο Πασχαλάκης! Τρομερό ρεκόρ στην έδρα της ΑΕΚ
-
ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής βίασε γυναίκα που κοιμόταν – Η ποινή του…
-
Απόφαση Μπαρτζώκα για μεταγραφή – Τι θέλει από τον παίκτη