Αντίστροφη μέτρηση για Ουόκαπ – Το πλάνο Μπαρτζώκα ενόψει φινάλε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ουόκαπ – Το σχέδιο του Μπαρτζώκα για το τέλος

Αντίστροφη μέτρηση για Ουόκαπ – Το πλάνο Μπαρτζώκα ενόψει φινάλε


Διαφ.

Τόμας Ουόκαπ: Ο Ολυμπιακός φουλάρει για το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague και για τον αγώνα με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, με τις απουσίες να γίνονται όλο και λιγότερες, όμως αυτή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να λύσει όσον το δυνατό γρηγορότερα είναι αυτή του διεθνή γκαρντ, που είναι στα… πιτς από τις 10 Ιανουαρίου.

height=498
Intime

Ο έμπειρος άσος έχει επιστρέψει μετά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στη Βοστώνη και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, μιας και προπονείται ατομικά και μπαίνει σταδιακά και στο πρόγραμμα της ομάδας, με τον Μπαρτζώκα να έχει σημειώσει πως θα είναι έτοιμος τόσο στα play off του πρωταθλήματος, όσο και της Euroleague.

Το σίγουρο είναι πως ο Τόμας Ουόκαπ θα πρέπει να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί είτε κόντρα στη Μακάμπι ή απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Ολυμπιακό σίγουρα να θέλει να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση αφού δεν έχει την πολυτέλεια να υπάρχει νέο ζήτημα στο φινάλε.

height=496
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: