
Φύλλο αγώνα και παρατηρητής διαψεύδουν ΑΕΚ – Έρχεται καμπάνα σε Αλμέιδα!
Την επομένη της νίκης πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της διοργανώτριας αρχής αλλά με κατηγορητήριο που διαψεύδει τις σοβαρές καταγγελίες της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, βάσει του φύλλου αγώνα και της έκθεσης των παρατηρητών ο Ολυμπιακός έχει κληθεί σε απολογία για υβριστικά πανό και χρήση λέιζερ.
Αυτό που αναμένεται, με αγωνία, είναι η έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας αφού αυτή είναι υπεύθυνη για τις κάμερες στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δεν αποκλείεται λοιπόν, μόλις σταλεί η έκθεση και εφόσον καταγράφονται τα περιστατικά να γίνει συμπληρωματική κλήση στον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά τον Ματίας Αλμέιδα, θα κληθεί να απολογηθεί για υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας και αναμένεται καμπάνα.
Η ανακοίνωση της Super League:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία τη Μ. Τετάρτη 16/4/2025 και ώρα 10:00 π.μ. τους εξής:
2/ ΠΑΕ ΑΕΚ, M. ALMEYDA (Προπονητής): Βάσει των αναφερομένων στο από 13/4/2025 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 13/4/2025 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 1, 2 και 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
4/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 13/4/2025 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/4/2025 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Δεν το συζητά ο Μεντιλίμπαρ – Ο παίκτης που ζήτησε από τον Μαρινάκη!
-
ΣΟΚαρε Ρεάλ η Παρί και τη… στέλνει Ολυμπιακό – Μεγάλη νίκη για Μπάγερν (VD)
-
Φήμες για “φλερτ” Κύπριου ποδοσφαιριστή με ΠΑΟΚ – Άμεση διάψευση της ΠΑΕ