
Ανεπανάληπτος Παυλίδης: Η κορυφαία μεταγραφή της Μπενφίκα στον 21ο αιώνα!
Ο Βαγγέλης Παυλίδης κάνει απίθανα πράγματα με την φανέλα της Μπενφίκα, καθώς μετά το δύσκολο ξεκίνημα που είχε μπόρεσε να βρει ρυθμό και δε σταματάει να σκοράρει.
Αυτό αναφέρει και η γνωστή O Jogo, η οποία χαρακτήρισε τον Έλληνα στράικερ ως το κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα του 21ου αιώνα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα στάθηκε στην επιδραστικότητα που έχει ο 26χρονος όσον αφορά τα τέρματα της ομάδας του. Ο Παυλίδης έχει σκοράρει 27 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει στο 30% των φετινών τερμάτων των “Αετών”.
— O Jogo (@ojogo) April 21, 2025
Με συμμετοχή σε 36 τέρματα, ο Παυλίδης ξεπέρασε τον Λίμα (30 γκολ και 5 ασίστ τη σεζόν 2012/13) και τον Κάρλος Βινίσιους (24 γκολ και 5 ασίστ, τη σεζόν 2019/20), φτάνοντας τον κορυφαίο Τζόνας (31 γκολ και πέντε ασίστ τη σεζόν 2014/15). Μάλιστα, απομένουν 5 αγώνες στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο Πορτογαλίας και 3 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ώστε να τον ξεπεράσει.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Έτσι πανηγύρισε για το βραβείο MVP του Ναν ο Γιαννακόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)
-
“Πώς κλείσαμε στον Βόλο τα αδέρφια Κωστούλα – Τρομερή ευφυΐα ο Μουζακίτης”
-
Πρώτη αντίδραση Ναν μετά το MVP – “Σεβαστείτε το βραβείο…” (ΦΩΤΟ)