
“Μπηχτή” Μπράιαντ για διαιτησία: “Να αποφασίζουν οι παίκτες για τις νίκες”
Η Αναντολού Εφές έχασε στο πρώτο ραντεβού των play off της Εuroleague με τον Παναθηναϊκό, με τον Ελάιζα Μπράιαντ να αφήνει αιχμές για τη διαιτησία.
Μιλώντας στο Eurohoops και σε ερώτηση για το αν υπήρξε πίεση από τον κόσμο του «τριφυλλιού» στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ είπε σχετικά: «Τα play off είναι μία διαφορετική κατάσταση. Τα πάντα είναι πιο έντονα. Οι παίκτες, όμως, είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν τις νίκες, να τους αφήνουν να το κάνουν και θα συνεχίσουμε από αυτό το σημείο».

Ο Μπράιαντ ανέφερε ακόμα: «Κέρδισαν, χάσαμε. Αστοχήσαμε σε μερικά σουτ, κάναμε κάποια λάθη, αλλά στο τέλος της ημέρας έχουμε ακόμα μία ευκαιρία εδώ (Αθήνα) να πάρουμε μία νίκη. Θα δούμε το φιλμ του αγώνα και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε. Νομίζω ότι έπαιξαν πιο σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια για να έχουμε πιθανότητες να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ανατριχίλα στο Παλατάκι – Η κούπα χάθηκε, αλλά οι παίκτες αποθεώθηκαν (Vid)
-
Σάκοτα: “Θα χρειαστούμε… λίγο παραπάνω από αυτό με Μάλαγα”
-
Η γκάφα της χρονιάς: 20ο γκολ Μπετανκόρ μετά από ασίστ του… Παναιτωλικού!