
Όνειρο ήταν και πάει – Αποκλεισμός Μπακς από Πέισερς – Ανατροπή στο τέλος!
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν συγκλονιστικός ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με triple double έχοντας 30 πόντους, 20 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 44 λεπτά συμμετοχής, με 8/15 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 11/17 βολές.
Το ματς
Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική, με τους Μπακς παρά την απουσία του Ντάμιαν Λίλαρντ να μπαίνουν αποφασισμένοι στην αναμέτρηση, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 13-30!
Στη δεύτερη περίοδο, όμως οι Πέισερς ισορρόπησαν και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους έξι στο ημίχρονο (41-47), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στην τρίτη περίοδο, όπου με επί μέρους 34-28, ισοφάρισαν σε 75-75.
Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη με τους Μπακς να παίρνουν προβάδισμα τεσσάρων πόντων στα 54 πριν την λήξη (99-103), όμως ένα σερί τεσσάρων πόντων του Χαλιμπάρτον έστειλε το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Γκάρι Τρεντ πήρε φωτιά και έδωσε προβάδισμα εφτά πόντων στα Ελάφια (111-118), όμως οι Πέισερς με ένα ξέσπασμα στα τελευταία 45 δευτερόλεπτα έφτασαν σε μυθική ανατροπή με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να χαρίζει με λέι απ τη νίκη στην ομάδα του.
Έτσι, οι Ιντιάνα Πέισερς καθάρισαν την σειρά με τους Μπακς με 4-1 και έστειλαν σπίτι τους τα Ελάφια, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε πρώτο γύρο των playoffs.
O Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πέισερς, σημειώνοντας και το νικητήριο καλάθι.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Για το “break στο break” στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟ – Νίκες back to back;
-
Επιβεβαίωση Sportdog για στόχο της ΑΕΚ – Επαφές Ριμπάλτα! (ΦΩΤΟ)
-
Όλα ανοιχτά για ΠΑΟΚ και Καντσελιέρι – Αυτά ζήτησε ο Ιταλός για να μείνει!